مشاوره حقوقی رایگان - موجر پول ودیعه را نمیدهد

با سلام منزلی که در آن ساکن هستم قسمت پارکینگش رو موجر انبار کارش کرده و رفت و امد و سروصدا بسیار زیاد شده من هم میخوام بلندشم خانه ای هم قولنامه کردم نصف پولو دادم اما موجر پولمو نمیده میگه باید مستاجر بیاد درجاییکه با این وضعی که درست کرده سخت اجاره میره منم خسته شدم میخوام بلندشم صاحبخونه جدید پولشو میخواد چکار کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
عقد اجاره عقد لازمی است که جز باحق فسخ یا پایان یافتن مدت پابرجاست ابتدا می توانید شکایت مزاحمت مطرح کنید و اگر موجر توافق بر فسخ دارد توافقتان را بر فسخ مکتوب کنید تا بتوانید مطالبه ودیعه کنید