مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام . خلاصه کلام این هست که داماد ما قسمتی از حیاط پدری را خریده و قسمتی را که متعلق به وراث بوده را هم به بهانه های مختلف تصرف کرده و چند تا نهال کاشته. و این نهال ها را شکستند و چون با من زاویه داشتند انداختند گردن من منم از روی لجبازی گردن گرفتم و به 6 ماه حبس تعزیری محکوم شدم نمیدونستم کار به اینجا میکشه. میخواهم بدونم آیا الان میتونم هاشا بزنم و بگم من این کار را نکردم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد دیر باشد اما باید با دلایل این مطلب را به قاضی شعبه بگویید چاره دیگری نیست