مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول های واریز شده توسط همسرم

با سلام
من و همسرم دچار اختلاف هستیم.
همسرم مدعی شده که پول های زیادی به حساب من واریز کرده (در طول زمان زندگی مشترک) و می خواهد این پول ها را پس بگیرد. ایشان در یک برهه زمانی این کار را انجام داده در عوض من سند یک آپارتمان را قبل از اختلافات به اسم همسرم کرده ام.
سوال بنده این هست که آیا این ادعا درست است و ایشان می تواند این پولها را پس بگیرد.
سوال دیگر بنده این هست که آیا من می توانم بابت شهریه دانشگاه آزاد همسرم که چندین سال پیش پرداخت کرده ام ادعایی داشته باشم و درخواست کنم که مسترد کند. چون قانونا و شرعا وظیفه ای در قبال هزینه تحصیل همسرم نداشته ام.
سوال دیگرم این هست که من بابت پولی که برای آپارتمان داده ام و بعد از چند سال که اقساط را پرداخت کرده ام سند را به اسم همسرم کرده ام می توانم ادعایی داشته باشم؟
متاسفانه همسرم از هر راهی برای فشار آوردن استفاده می کند و به هیچ عنوان کوتاه بیا نیست.
ممنون میشم پاسخ من را بدهید.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. پاسخ تمامی سوالات شما صرفا با بررسی مدارک امکان پذیره در غیر این صورت راهنمایی ارایه شده ممکن است برایتان مفید نباشد. در حالت کلی اگر پولی به شما داده می تواند پس بگیرد.شما هم می توانید مبالغی را که پرداخته اید درخواست کنید.