مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار مبایعه نامه

سلام، آیا مبایعه نامه سند رسمی مالکیت بحساب میاد و میشه باهاش شکایت ممانعت از حق کیفری کرد؟
من یه آپارتمان خریدم که تو سندش انباری نداره، فروشنده یه انباری تو پشت بام بهم نشون داد و گفت این انباری مال این واحده، ولی تو سند ثبت نشده، تو مبایعه نامه بنگاه نوشتیم انباری بصورت رویتی، حالا یکی از همسایه ها اومده و میگه این انباری مال منه و نمیذاره استفاده کنم، میخاستم ببینم با این مبایعه نامه میتونم شکایت کیفری کنم یا باید دادخواست حقوقی بدم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خیر سند رسمی شما فاقد انباری است ضمن اینکه انباری به هر دلیل قانونی به تصرف شما در نیامده