مشاوره حقوقی رایگان - مجوز باغ

باسلام
من از سال 92 یک زمین کشاورزی دیم به متراژ 7000 متر خریداری کرده ام از آن زمان اقدام به کاشتن درخت در زمین کرده‌ام از درخت 7ساله تا یکساله نزدیک به 300 درخت و یک خانه حدود 30متر و استخر 40 متر احداث و 20 کیلومتر از شهر هم دور است الان بعد از درخواست برای تفکیک زمین نقشه پلان نظام مهندسی و گرفتن مجوز تغییر کاربری امور اراضی موافقت نمیکند راه حل چیست ؟
باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، با این اوصاف، قابل تغییر کاربری نیست، مگر تولیدات کشاورزی یا کارگاه صنایع تکمیلی و غذایی با مجوز جهاد کشاورزی، احداث کنید،