مشاوره حقوقی رایگان - ادعای نوه های دختری

زمینی با دو باب خونه گلی قدیمی در زمینی به مساحت 700متر پدر و پسری زندگی می کردن دختران را شوهر دادن پدر میمیرند پسر 40 سال بعد پدر میمیرد الان ده سال از مرگ پسر می گذرد خواهران پسر در زمانیکه زنده بودند و پدرشان و بعد آن برادرشان زنده بود ادعایی نداشتن در همه این مدت فقط این پسر در آنجا زندگی میکرده است و فقط خانه ایشان مانده است حالا ورثه پسر در حال تقسیم ملک هستند نوه دختری ادعای ارثیه پدر بزرگ را دارند ایا باتوجه به موارد فوق ایا ادعای ایشان محکمه پسند هست اگر هست پس حق و حقوق این خانواده چی می شود ضمنا زمین در قدیم هیچ قیمتی نداشته است لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام و وقت بخیر
چنانچه ملک به نام پدر بوده جزو ماترک محسوب می شود و بین وارثین حین الفوت پدر بایستی تقسیم شود بنا به قاعده ارث و تا زمانی که دخترها سهم الارث خود را نبخشیده اند می توانند آن را مطالبه کنند و اگر قبل از مطالبه فوت کرده اند فرزندان آنها می توانند به قاعده قائم مقامی آن را مطالبه کنند
‌لیکن اگر ملک بنام پسر است که به ورثه ایشان خواهد رسید.