مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث

با سلام. پدربزرگم برادری داشت که در جوانی فوت کرد. از او دختری به جای ماند که دو سه ماه بعد از خودش متولد شد‌. پدربزرگم این دختر را بزرگ کرد. او صد سال از خدا عمر گرفت، ازدواج کرد و چندین فرزند و نوه و نتیجه از او باقی مانده است. سه سال پیش این دختر در صد سالگی فوت کرد و در طول حیاتش هرگز ادعایی در مورد ارثیه پدری نداشته است. اکنون پس از مرگش یکی از فرزندانش ادعای ارث کرده و مدعی هست که بخشی از زمین هایی که از صد سال پیش در تصرف، پدربزرگم، پدرم و اکنون ما که نسل سوم هستیم قرار داشته و دارد به عنوان ارث به او می‌رسد و ما در این صد سال آن بخش را تصرف کرده ایم. بابت این ادعای خود از عمو هایم شکایت کرده است. ادعای او فقط بر اساس همین داستانی هست که نوشته ام. بر این اساس احتمال آن که دادگاه او را ذیحق بداند، چقدر است؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتواند سابقه مالکیت آنهارا ثابت کند ممکن هست دادگاه اورا ذی حق بداند