مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث توسط نوه

با عرض سلام و خسته نباشید
اگر شخصی فوت کند و اموالش بین پسرانش تقسیم شده باشد و پسران هم فوت کرده باشند و اموال نزد نوه‌های پسری باشد

سوال اول ، آیا نوه های دختری که حدودا 50 نفر هستند می‌توانند ادعای ارث کنند ؟
سوال دوم ، از این 50 نوه 5 نفر دنبال ارث هستند ،آیا این 5 نفر به نتیجه می‌رسند یا باید همه نوه ها باهم درخواست بدهند؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخص فوت کرده هر شخصی که در قید حیات بوده خودش و وراثش می‌تواند مطالبه ارث نمایند ند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول ارث است لذا اولاد بر اولاد حق ارث دارند بنا به شرایط مقرر در قانون مدنی بخش ارث

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اشخاصی که در قيد حيات نیستد ورثه می‌توانند ارث بخواهند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

حتی یکی از وراث هم حقش را بخواهد دادگاه موظف به رسیدگی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تحریر ترکه را اقامه نمایید
و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید
بله به نتیجه خواهید رسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانید ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کدام ورثه می‌توانند به تنهایی بابت ارثیه خود اقدام کند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر یک از وراث به نحو مستقل می‌توانند برای مطالبه سهم‌الارث خویش اقدام نمایند و نیاز به همکاری تمام وراث نمی‌باشد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.