مشاوره حقوقی رایگان - مراحل رسیدگی پرونده قضایی حقوقی

با سلام خدمت اساتید محترم
میخواهم در مورد خسارت که به ملک پدری از طرف همسایه وارد شده طرح دعوا کنم ولی به دلیل اینکه تعداد ورثه زیاد هستن و اکثرا در شهرستانهای جدا ساکنن و بخاطر سخت بودن و رفت و امد بنده از طرف اکثر وراث بین خودمان نماینده شدم که این کارا را انجام دهم حالا برای پیگیری و طرح شکایت مطمئنا فقط اسم یک نفر که بنده باشم در دادخواست قید میشه و طبق همین روال هم اگر بر فرض به جبران خسارت بکشه قانون فقط سهم اسامی که در دادخواست قید شده رو حساب میکنه و از خوانده پرونده جبران خسارت میشه و دریافت میکنه اما من نمیخوام اینطوری بشه و میخام که برای همه خسارت دریافت بشه ایا راهی هست که بشه خسارت بقیه ورثه هم حساب کنن و یا حداقل اشخاصی از ورثه که موافق طرح دعوا هستن خسارت دریافت بشه. از نظر مالی امکان گرفتن وکیل رو نداریم و برای ثبت دادخواست هم وکالت نامه که ورثه جهت انجام این شکایت به من بدن رو دفاتر خدمات قضایی قبول نمیکنن . چه کاری و چه راهی هست که دادگاه حقوقی قبول داشته باشه خسارت تقریبا کامل رو به یک نفر بده و من هم قسمت کنم بین ورثه ‌. با رضایت نامه و یا همون وکالت نامه هیچ مشکلی ندارن و وکالت میدن ایا وکالت کاری که قید شده باشه داخل وکالت نامه حتی با ذکر جزئیات از شکایت مطروحه دادگاه حقوقی قبول میکنه که برای پرداخت خسارت اسم کسایی که وکالت دادن رو محاسبه کنه و خسارت رو پرداخت کنه . با توجه به اینکه اسم یک نفر در دادخواست هست ولی جبران خسارت برای بقیه هم حساب بشه که خسارت رو از خوانده بگیریم .
خلاصه سوال: اسم یکی از ورثه بنده در دادخواست قید شده ولی برای جبران خسارت از خوانده برای بقیه ورثه هم جبران خسارت محاسبه بشه و به من بدن .
امیدوارم سوالم واضح بوده باشه
با تشکر . لطفا اگر راهی هست راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
خیر
باید ایشان هم خواهان این دعوی باشند
مگر آن که یا خود مستقلا وکیل بگیرند یا به شما وکالت بدهند برای انتخاب وکیل وسپس وکیل به نمایندگی از ایشان طرح دعوی نماید

ناهيد  كاظمي خضر

ناهيد كاظمي خضر :

شما به عنوان وکیل وراث فقط میتوانید به وکیل دادگستری وکالت بدهید تا اقدامات لازم را انجام بدهد والا شما به عنوان وکیل ورثه در دادگاه پذیرفته نمی شوید .