مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده و بلاتکلیفی

با سلام بنده در نمایندگی دیوان در استان یزد طرح شکایت داشتم و یه نامه دادن که به شعبه31 ارجاع شده و رسیدگی میکنن از تیرماه تا الان هنوز خبری نیست من مجبورم از محل کارم تسویه حساب کنم اگه دیوان رسیدگی نکنه و با 15سال سابقه کار میخوان منو اخراج کنن چکاری باید بکنم لطفا راهنمایی فرمائید.
باکمال تقدیر و تشکر

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.متاسفانه دیوان دیر رسیدگی می کند.شما مراجعه کنید ومشکل خود را بیان کنید