مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده در دیوان

با سلام
شکایتی در دیوان مطرح شده و دو بار وقت نظارت تمدید شده به مدت 6 ماه آیا میشه حضوری پیگیری کنم علت به تعویق افتادن وقت نظارت چی بوده؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اصولا حضوری پاسخگو نیستن. به لحاظ حجم پرونده ها در شعبه وقت نظارت تجدید شده است. در محدوده وقت نظارت جدید به پرونده شما رسیدگی خواهد شد. امکان دارد وقت نظارت چندین مرتبه به دلیل حجم پرونده ها تمدید شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توجه به حجم پرونده ها وقت تعیین میشود . رسیدگی در دیوان حضوری نیست .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است لیکن می تواند به هر علتی این اتفاق بیفتد بهتر است تامل کنید چرا که رسیدگی در دیوان غیر حضوری بوده و مراجعه شما فایده‌ای ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان دارد وقت نظارت چندین مرتبه به دلیل حجم پرونده ها تمدید شود و معمولا حضوری جواب نمیدهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به وقت نظارت توجه نکنید پرونده روال خودش را طی می کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حضوری خیر. علت تعویق انداختن نیز به جهت استعلام بوده است

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

دیوان مراجعه حضوری الزامی نیست ولی برای مراجعه نیز منعی ندارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
رسيدگي ها نوعا غيرحضوري و طولاني و زمان بر است
به دلايل كثرت پرونده ها تمديد شده است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله می توانید با تعیین وقت حضورا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی در دیوان عدالت اداری زمان بر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وقت نظارت برای بررسی پرونده است که گویا پرونده شما به بررسی بیشتری نیاز داشته است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا پاسخگویی حضوری نمی باشد