مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی به پرونده در دیوان

من با 22 سال سابقه کار با مدرک کاردانی بهداشت محیط و با حکم دادگاه تخلفات اداری بازنشسته شدم اما 3 میلیون حقوق اولیه برای من زدن چرا؟ بعد از پیگیری متوجه شدم پرونده ام شعبه 39 دیوان رسیده اما از خرداد 1402 تا الان جوابی نگرفته ام لطفا میشه راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضوراًپیگیری نمایید نیاز به بررسی وضعیت شماست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام پیشنهادمیگرددحضورابه شعبه مراجعه و پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری مورد پیگیری خود قرار دهید.