مشاوره حقوقی رایگان - عدم احتساب مدت زمان تحصیل بورسیه در سابقه ی بازنشستگی

باسلام
احتراما همانگونه که استحضار دارید در تبصره ماده 105 قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است که : مدت خدمت کارمندانی که در ابتدا یا حین خدمت به تحصیل در مقاطع رسمی آموزشی یا معادل آن اشتغال می یابند و از مزایای تحصیلات مربوطه بهره مند می شوند جزو سابقه خدمت برای بازنشستگی منظور نمی گردد مگر آنکه همراه با تحصیل حداقل سه چهارم از وقت اداری را به انجام وظائف محوله اشتغال یابند.

حال سوال اینجاست که اداره برای من 2سالی را که به صورت بورسیه تحصیل میکردم را جرو سابقه ی بازنشستگی من قرار داده با وجود اینکه باید آن 2 سال تحصیل را طبق تبصره ماده 105 قانون فوق الذکر جزو سابقه ی من قرار نمیداد و آن 2 سال را باید از سابقه ام کم میکرد . آیا طبق این قانون اداره میتواند مدت تحصیل من را جزو سابقه بازنشستگی ام قرار دهد؟

پاسخ ها :

عدم احتساب مدت زمان تحصیل بورسیه در سابقه ی بازنشستگی مدت تحصیل در سابقه بازنشستگی سابقه بازنشستگی بازنشستگی