مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال خودرو

با سلام من یک ماشین خریدم ازپسرعمویم با یک مبایعه نامه دستی که بین خودمون نوشتیم و مابه علم به اینکه ماشین مال خودش هست خریدیم ولی سندماشین به نام خودش نیست. من پول ماشینو کامل پرداخت کردم و قرار شد صاحب سندو بیاره سند بزنیم خلاصه بعد یک ماه من فهمیدم یک نفر از صاحب سند ماشین شاکی هستش و حکم توقیف ماشینو زده حالاماشین منو افتاده پارکینگ نمیدن میگن باید تکلیف پرونده مشخص بشه از طرفی بین صاحب سند و پسرعموی من که من ماشینو ازش خریدم هیچ سند و مدرکی دال بر اینکه ماشین مال پسرعمویم هست نیست ولی صاحب سندخودش قبول میکنه که ماشین مال پسرعموی من هستش خواستم ببینم اولا راهی هست که مابتونیم ماشینو از پارکینگ دربیاریم و رفع توقیف کنیم دوما اگه نشد از پارکینگ دربیاریم ایا من میتونم با اون مبایعه نامه دستی از پسرعمویم طلب ضرر و زیان بکنم و پولمو ازش بگیرم درضمن حکم توقیف ماشین دوماه قبل از تاریخی هستش که من ماشینو خریدم

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
قبل هرچيزي علت توقيف خودرو در پاركينگ مهم بوده !!!
شخص شما هم نميتوانيد خودرو را از پاركينگ خارج كنيد چراكه ٢ماه قبل از فروش به شما ، حكم توقيف صادر گرديده است
زماني شما ميتوانيد كل ثمن و ضرر و زيان دريافت كنيد كه شرايط فسخ و ضرر و زيان در مبايعنامه پيش بيني شود
پيشنهاد ميگردد فروش مال غير عليه پسر عموي خود مطرح تا به نتيجه مطلوب برسيد اين نتيجه مطلوب هم زماني حاصل ميشود كه صاحب سند در دادسرا حاضر نشود و به مالكيت پسر عمو إقرار نمايد .
در غير اينصورت راهاي حقوقي ديگري باز خواهد بود...
باتشكر

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام صرف اقرار صاحب سند دلیل بر مالکیت پسر عموی شما نیست که بتوان با آن ماشین رو از توقیفی در بیارید واظهارات صاحب سند صرفا جهت فرار از دین شخصی است که ماشین رو توقیف کرده. شما برید تقاضای بطلان قرارداد به دلیل مستحق اللغیر بودن مبیع واسترداد ثمن به نرخ عادله روز وپرداخت غرامات با توجه به رای وحدت رویه 733دیوانعالی کشور مطرح نمایید