مشاوره حقوقی رایگان - خودروی توقیفی را میتوان بنام خریدار سند زد؟

سلام. شوهر خواهرم پراید خریده به علت نیاز مالی چندماه توقیف میباشد و حالا میخواهد آزادش کند و به فروشنده گفته وکالت بمن بده که خودرو را آزاد کند چون قولنامه ای خریده. ولی فروشنده وکالت نمیدهد و میگوید فقط سند قطعی میزنم بنامت. آیا وقتی الان خودرو توقیف و در پارکینگ میباشد میتواند سندش را بنام خود بزندو بعد آزاد کند خودرو را؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

برای انتقال سند باید تعویض پلاک انجام شود و برای تعویض پلاک نیاز به فع توقیف خودرو است.