مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ساختمان

اگر ساکنین موافق بیمه نباشند و حاضر هم نباشند اقرارنامه رسمی مبنی بر مخالفت خود برای بیمه ساختمان را نیز انجام دهند وظیفه مدیر ساختمان چیست. و چه راه قانونی وجود دارد تا مدیر از مشکلات بعدی ( اتش سوزی در ساختمان و شکایت همسایه ها مبنی بر عدم بیمه کردن مدیر ) جلوگیری کند

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

به جهت اینکه بیمه ساختمان اجباری نیست لیکن الزام ساکنین هم ممکن نیست و کسانی که تمایل داشته باشند میتوانند صرفا واحد خودشون رو بیمه کنند‌...