مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت ساکنین برای بیمه ساختمان

سلام ،خسته نباشید؛بنده مدیر ساختمانی هفت واحدی هستم که فاقد پایان کار وتفکیکی است بنده طبق قانون تملک آپارتمانها ،ومسئولیت مدنی مدیر ساختمان تصمیم به بیمه نمودن کل ساختمان و پارکینگ ومشاعات در برابر آتش سوزی وزلزله و..وبیمه مسئولیت مدیر را گرفته و به واحدها اعلام نموده اما بیشتر مالکان حاضر به پرداخت هزینه نیستن،سوال اینکه 1=با توجه به عدم پرداخت هزینه از سوی مالکان ونهایتا عدم اجرای بیمه، بنده چگونه میتوانم در قبال این موضوع از خود سلب مسئولیت نمایم؟2=آیا با اظهار نامه به مالکان از بنده سلب مسئولیت میشود؟لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست برای مالکین ابتدا یک اظهارنامه انجام دهید سپس دادخواست مطالبه وجه دهید و تمام مبلغ را از آنها مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باتشکییل مجمع واستعفای خود از مدیریت اگر به هیچ وجه تشکیل مجمع نمیشود اظهارنامه بفرستید ودر جلوی در رو یبرد هم استعفای خودرا پیوست کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با اظهارنامه و سپس اجرای موارد بعدی که در قانون نوشته شده