مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان

سلام من مدیر ساختمان شدم، حالا در مورد بیمه اتش سوزی و ترکیدگی لوله و ... شنیدم
به همسایه ها که گفتم اصلا حرفی نزدن و ظاهرا راضی به بیمه نیستند، حالا ایا بازم مسئولیتی بر عهده من هست؟ به زور که نمیتونم جمع کنم مبلغو باید با رضایت بدن.
و مورد بعد اینکه من هیچی امضا نکردم، فقط چون مدیر قبلی دیگه قبول نمیکرد من گفتم کارهای ساختمان انجام میدم، بصورت شفاهی در فضای مجازی پذیرفتم، در مورد بیمه هم در فضای مجازی بهشون گفتم و پیام و همه چیز هم موجوده. هیچ دستمزدی هم از همسایه ها نخواستم چون خودم رو بصورت قانونی مدیر نمیدونم و صرفا بخاطر اینکه کارها رو زمین نمونه زحمتش رو قبول کردم.

پاسخ ها :

غلامرضا  بابوريان

غلامرضا بابوريان :

سلام
تا بیمه نکردید مسئولیت قبول نکنید .