مشاوره حقوقی رایگان - وظایف مدیر ساختمان طبق قانون تملک آپارتمان ها

سلام و خسته نباشید
طبق ماده 14 قانون تملک آپارتمان ها مدیر ساختمان موظف است تمام بنا را در مقابل آتش سوزی بیمه نماید و گرنه در صورت آتش سوزی مدیر می بایست خسارت واحدها را بدهد.
حال سوال این است که اگر مدیر ساختمان سهم پرداختی واحدها را مشخص و به واحدها اعلام نماید و مسئولین طبقات و واحدها هر کدام به یک بهانه از جمله :
من خودم راسا بیمه کرده ام یا من نمیخواهم بیمه کنم یا به نظر من ضرورتی ندارد و یا سایر دلایل سهم خود را پرداخت ننمایند آیا باز هم در صورت وقوع حادثه مدیر ساختمان باید محکوم و خسارت بپردازد در حالی که تلاش خود را کرده ولی ساکنین همراهی ننموده اند.

لطفا موشکافانه موضوع را بررسی و دقیقا اعلام نظر بفرمائید. و همچنین بفرمایید جهت دریافت پاسخ به کجا باید مراجعه کرد ؟
از همکاری شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به همگی اظهارنامه دهیدویادآورماده فوق شویدونتیجه بیمه نکردن راسلب مسیولیت خودقیدکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با همکاری وکیل اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم و ارسال گردد
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید