مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فرزند

با سلام و وقت بخیر اگر فرزندی (پسر 26 ساله) نسبت به خانواده خود و بستگان توهین و فحاشی و زور و ظلم میکند و خانواده به ستوه آمده از نظر قانونی باید چکار کرد؟
آیا میتوان از او شکایت نمود و وی را از خانه ترد کرد؟
ممنون از راهنمایی تان

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ولی و پدر طفل حق تادیب وی رادارد.درحالت کلی حق طرح شکایت توهین تهدید و مزاحمت برای سایر افراد محفوظ است و با توجه به سن ایشان و عدم حق نفقه پدر حق ممانعت از ورود وی به منزل را دارد

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

معمولا برای حل اختلافات خانوادگی از اورژانس اجتماعی 123 کمک می گیرند ولی به عنوان مزاحمت و توهین می توانید شکایت کنید .