مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

سلام.من عقد هستم.
تاریخ عقد:تیر 95
تاریخ ارسال اظهارنامه:دیماه 96
الان با توجه به اینکه طرفم از بعد از تاریخ اظهارنامه اولیه فیشهایی رو واریز کرده و تحویل داده برای پرونده؛ قاضی شکایت کیفری نفقه مبنی بر عدم پرداخت نفقه رو نپذیرفته و میخوام به استناد عدم انجام سایر تکالیف زناشویی به مدت 6 ماه و بیشتر وکالت طلاق رو بگیرم ولی دادگاه گفته تکالیف زناشویی مربوط به بعد از ازدواج است و درخواست طلاق منو رد کرده؛ آخه من موندم اگه تاریخ ازدواج ملاک هست( که سند رسمی هم نداره) پس تاریخ عقد که مستند به سند رسمی هست چه کاربردی داره و بند اول عقدنامه عیناً ذکر کرده : عدم پرداخت نفقه طی 6 ماه و بیشتر از تاریخ عقد و عدم انجام سایر حقوقات واجبه زن
خواهش میکنم اگه راهی پیش روی من میتونید بگذارید تا بتونم با گرفتن حق و حقوقم؛ وکالت طلاق رو بگیرم عمرم سه ساله تلف شده. با طلاق توافقی هم طرف مقابل موافقت نکرد؛ و اجرای مهریه هم تاثیری نداشته
فقط فهمیدم ... .... قضات استان ما

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام به محص وقوع عقد زن می تواند مهریه اش را مطالبه کند و نفقه منوط به تمکین هست
رد شکایت شما بخاطر این بوده که ایشان ترک انفاق نکرده
ولی از لحاظ دیگر می توانید دادخواست الزام به تهیه مسکن بدهید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماابتداعا باارسال اظهارنامه جهت زندگی باشوهر اعلام کنید وسپس دعوای نفقه حقوقی والزام به تهیه مسکن رامطرح کنید نهایتااگر محکوم شد وحکم رااجرانکرد می توانید درخواست طلاق کنید