مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

دخترم پس از صدور حکم طلاق توافقی و در مرحله ثبت در دفترخانه طلاق پشیمان شده است اما همسرش قبول نمیکند و می خواهد طلاقش دهد لطفا راهنمائی کنید باید در این مرحله چکار کنیم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

وليد عامري

جناب آقای وليد عامري:

سلام..در صورت اصرار شوهر بر طلاق ...با توجه بر اینکه طلاق توافقی می باشد دختر شما می تواند در دفترخانه طلاق نامه امضاا نزنند..

پرسشگر :

با سلام مجدد و تشکر از جنابعالی
پس چرا سردفتر طلاق می گوید اگر دخترتان امضا نزند اخطار یک هفته تعیین میکند و اگر دخترم حاضر نشود خودشان می توانند طلاق را ثبت کنند. ؟ با تشکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شوهرمیتواند به دفترخانه طلاق مراجعه نکند وطلاق راجاری نکند ولی بعدازصدورگواهی عدم امکان سازش دیگرزن نمی تواند مانع طلاق شود لکن اگر حق رجوع زن به مهریه اززن سلب نشده است زن می تواند به مهریه رجوع کند

پرسشگر :

سلام دوباره و تشکر از آقای هادی بیگی. وکیل دخترم می گوید در جلسه دادگاه حق مراجعه به بذل مهریه را ساقت کردم. الان آیا دخترم میتواند کاری کند که همسرش نتواند طلاقش دهد.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در طلاق توافقی تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده هر یک از طرفین می تواند از توافق حاصله عدول کند که در این صورت و بعد از گذشت مدت اعتبار درج شده، دادنامه صادره بلا اعتبار خواهد شد.
پیشنهاد می کنم اگر وکیل دارید که علی الظاهر دارید؛ حتماً و صرفاً از مشاوره های ایشان استفاده نمایید و چنانچه به اظهارات وکیل خودتان اعتماد ندارید موضوع را با ایشان درمیان بگذارید.

پرسشگر :

درود بر جنابعالی. باید مجددا با وکیلم صحبت کنم. سپاس

وليد عامري

جناب آقای وليد عامري:

سلام در مورد طلاق توافقی زمانی که در دفتر خانه رسمی ثبت و صیغه طلاق خوانده نشود هریک از طرفین در صورت عدم حضور، طلاق توافقی پس از گذشت مدت قانونی سه ماهه باطل می گردد