مشاوره حقوقی رایگان - افزودن سهم اضافه کار به حقوق بازنشستگی

با عرض سلام.
متاسفانه با توجه به تصویب بخشنامه افزودن سهم اضافه کار به حقوق و پاداش بازنشستگی توسط دولت و مجلس و هیات وزیران ( بخشنامه 70 بیمه) و تایید انجام توسط سازمان بیمه پس از تکمیل فرم های مربوطه و ارسال به بیمه اظهار داشته اند که چنانچه بخواهیم این بخشنامه را اجرا کنیم نه تنها افزایشی در کار نیست بلکه حقوق بازنشستگی شما کاهش پیدا می کند که با هیچ عقل و منطقی همخوانی ندارد.۔ ضمنا اینجانب به مدت 27 سال حق بیمه اضافه کاری را پرداخت نموده ام. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فوق العاده اضافه کاری حق بازنشستگی ندارد و اگر برداشت کردن غیر قانونی بوده