مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زور

با سلام.
من یک دختر 18 ساله هستم که از رفیق صمیمی دوست پسرم فریب خورده و من رو به بهونه‌ی آشتی دادن با دوست پسرم به بیرون کشید. به من گف که به میدون شهرمون میریم ولی من رو برد به خونشون و به زور از پشت به من تجاوز کرد و از من عکس و فیلم گرفت. حتی خودش هم گفت با خیلی‌ ها این کا رو کرده. من حتی به پزشکی قانونی هم رفتم ولی برای شکایت به دادگستری به پدر یا مادرم نیاز دارم. پدرم که من رو از خونه انداخت بیرون و الان خونه دایی ام هستم و پدرم به مادرم گفته اگر دنبال این پرونده بری تو رو هم از خونه میندازم بیرون. شبیه دیونه‌ها شدم از همه چی و همه جا میترسم. حال و روزم فقط شده گریه. من باید چی کار کنم؟ یعنی کار این پسر بی‌ جواب میمونه و من بدون تکلیف؟ اصلا حکمش چیه و میتونم ثابت کنم که تجاوز به زور بوده و دادگاه به نفع من باشه یا نه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما برید دادگاه شکایت کنید حتما نتیجه میگیرید شما هجده سال دارید کبیر هستید نیازی به پدر خود ندارید شخصا شکایت کنید