مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زور با کتک

با سلام پسری 20ساله هستم ویک سال پیش با برادرم دعوام شد پسر خاله ام، عمویم و برادرم با کتک و فحاشی به من تجاوز کردن سه نفری که یکیشون التشو گذاشت دهنم یکیش داد دستم گفت بگیر اون یکی چنان التشو کرد توی مقعدم که به مدت 20دقیقه و باعث خون ریزی و عفونت مقعد من شد که فیلم هم گرفتن از من و پخش کردن توی فامیل که ابروی مرا بردن زندگیم نابوده و پسر خاله و عمویم فیلم را نشون پدرم دادن و گفتند پسرت برای پول مقعد میدهد لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم میترسم زندگیم در خطره

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام اگر فیلم موجود هست میتوانید شکایت کنید وحکمش اعدام هست راهنمایی بیشتر تماس

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اولا پزشکی قانونی مراجعه کنید و سپس شکایت تجاوز مطرح کنید و فیلم پخش شده رو ضمیمه کنید مجازات سنگینی داره
آثار ضرب و شتم خود نشانه اینه که ارادی وجود نداشته