مشاوره حقوقی رایگان - نورگیر در ساختمان

با سلام.
ما در یک ساختمان 4 طبقه ( 8 واحد ) ساکن هستیم. خواستم بپرسم هزینه نورگیر بر عهده واحد هایی هست که نورگیر در سمت ساختمان آن ها قرار گرفته یا بر عهده کل واحدهای ساختمان هست؟
هزینه ایزوگام ساختمان نیز برای واحدهایی که متراژ بیشتری دارد بیشتر است یا برای هر 8 واحد یکی است؟
ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام طبق قانون تمامی قسمتهای مشاعی ساختمان که در سند هست هزینه های آن نیز بعهده همه واحدهامی باشد