مشاوره حقوقی رایگان - نصب نورگیر حمام و دیوار تراس

سلام. بنده در روستاهای استان گرگان یک منزل 2 طبقه ساخته ام. که طبقه پایین پذیرایی و طبقه بالا 2 اتاق خواب و حمام و تراس دارد‌. ما بین منزل بنده و ملک مجاور دیواری وجود دارد که متعلق به بنده می باشد و منزل بنده مماس به این دیوار ساخته شده است. حال جهت نصب نورگیر حمام به سمت ملک مجاور و دیوار تراس که در راستای دیوار ساختمان و موازی با دیوار بین می باشد همسایه مجاور ادعا می کند که بنده اجازه نصب نورگیر حمام را ندارم و باید دیوار تراس تا زیر سقف کشیده شود. لطفا راهنمایی فرمایید. با تشک .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال شما ارتباط به قواعد شهرداری و شهرسازی دارد که در هر محله از هر شهر متفاوت است. برای دریافت بهترین پاسخ به مهندسین ناظر همان منطقه مراجعه نمایید.