مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مهریه توسط دادگاه

سلام. پدر و مادر بنده در سال 1340 ازدواج نموده و هفت فرزند دارند پدرم فوت کرده و فقط خانه ای از ایشان بجا مانده. آیا مادرم میتواند طلب مهریه نماید با اینکه پنجاه سال پیش ازدواج کرده و سند ازدواجش گم شده و جایی ثبت نشده است. دادگاه مهریه تعیین میکند؟

پاسخ ها :

مطالبه مهریه مادر از ارث پدر مطالبه مهریه از ارث مهریه از ارث مهریه ارث