مشاوره حقوقی رایگان - حق السعی ایام بلاتکلیفی

با عرض سلام و خسته خدمت مشاوران گرامی
اینجانب در سال 95 از شرکتی که در آن مشغول خدمت بودم اخراج شدم و بلافاصله با طرح شکایت در اداره شهر خواهان بازگشت بکار و دریافت حق ‌السعی ایام بلاتکلیفی شدم که با مخالفت شرکت با برگشت بکار اینجانب هر چند چند ماه یه بار به انجام مراحل شکایت برای دریافت حق السعی ‌ایام بلاتکلیفی اقدام می‌نمودم تا سال 97 که دچار دلسردی از پیگیری موثر اینجانب دیگر به تکرار شکایت اقدام ننمودم
حال به این دلیل اداره کار تا سال 97 اینجاب رو شایسته دریافت حق ‌السعی بلاتکلیفی می‌داند
آیا اینکار کار اداره کار قانونی است ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود بله قانونی بوده، خارج از قانون کاری نمیشه کرد