مشاوره حقوقی رایگان - حق السعی ایام بلاتکلیفی

با سلام
1- بنده از تاریخ 5 دی1400 تا 30 دی1401 واسه شرکتی کار کردم ولی شرکت بهم گفتش که از تاریخ 30 دی 1401 به بعد سرکار نیا و من از تاریخ 5 دی 1400 تا تاریخ 30 مهر 1401 بدون قرارداد با این شرکت کار کردم یعنی بنده قراردادم رو در تاریخ 30 مهر 1401 امضا کردم که قراردادی که امضا کردم تا پایان سال 1401 بود و شرکت هیچ نسخه ای از این قرارداد رو به بنده نداد.
و سرپرست بنده از من به زور و با تهدید اینکه اگر برگه تسویه حساب رو امضا نکنی حق و حقوقت (عیدی، پاداش، سنوات) به موقع پرداخت نمیشه و من هم به خاطر اعتمادی که به سرپرستم و شرکت داشتم برگه تسویه حساب رو که فقط شامل این متن بود ( اینجانب... حق و حقوق خود را دریافت نمودم) امضا کردم و این رو هم به من گفتن اگر ممکن هست این دوماه از قرارداد رو یعنی (دوماه بهمن و اسفند 1401) صبر کن شرکت بعداز تعطیلات عید قراره پروژه بگیره که مجدد شما برگردی سرکار ولی هیچکس با بنده تماسی نگرفت و من خودم چندین بار تماس گرفتم و هیچکس پاسخگو بنده نبود و شرکت از اعتماد بنده سوء استفاده کرد و نه حق حقوق بنده که شامل عیدی، پاداش و سنوات بود رو به موقع پرداخت کرد و نه تماسی گرفتن که مجدد برگردم سرکار.
2- موضوع دیگه من مربوط به مرخصی های آبان، آذر و دی ماه هستش
سرپرست من تو ماه های آبان، آذر و دی به من گفت که شما باید به صورت یک هفته درمیان سرکار تشریف بیاری درصورتی که در قراردادی که من امضا کردم همچین موضوع قید نشده بود که بنده یک هفته در میان سرکار باید بیام و همچنین به من گفتش بابت روزهایی که سرکار نمیای باید مرخصی اجباری رد بشه واز من برگه مرخصی امضا میگرفتند و همچنین گفتش که اضافه کاری هم توی این سه ماه یعنی آبان، آذر و دی به شما تعلق نمیگیره درصورتی که سرپرست من در بعضی از روزهای این سه ماه تو ساعات غیر کاری یعنی ساعت 7 شب الی 10 شب و روز های جمعه بدلیل شلوغی کار از من میخواست که سرکار باشم و در لیست بیمه برای من توی این سه ماه کامل رد شده (یعنی 30 روز و 31 روز) برای مثال الان دی ماه مبلغ حقوق پرداختی به من تو بیمه کامل ثبت شده یعنی تو بیمه مبلغ 8میلیون و 100هزارتومن ثبت شده ولی مبلغ پرداختی به من 6میلیون و 500هزارتومن بوده
و اینکه عیدی و سنوات من باید اخر سال 1401 پرداخت میشد ولی در تاریخ 1402/02/10 مبلغ 12/696/043 تومان به من پرداخت شده است.
الان بنده شکایت کردم و اجرایی حکم قطعی و لازم الاجرا هیت حل اختلاف اداره کار رو در دفترقضایی ثبت کردم و اینکه کارفرما و نماینده کارفرما در هیچ یک از جلسات اداره کار شرکت نکرده اند آیا من میتونم به حق حقوق ضایع شده ام که شامل حق السعی ایام بلاتکلیفی دو ماه از قراردادم یعنی دو ماه بهمن و اسفند و حق بیمه این دوماه به همراه مرخصی های ابان، آذر و دی برسم یانه ممکن هست راهنماییم کنید که چکار کنم؟؟
ممنونم

پاسخ ها :

حق السعی ایام بلاتکلیفی حق بیمه کارگر حق و حقوق کارگر کارگر کارفرما