مشاوره حقوقی رایگان - سایت سرمایه گذاری خارجی

سلام وقت بخیر من یه سال پیش یه مبلغ پول رو به صورت‌ بیت کویین داخل سایت خارجی گذاشتم اون موقع سایت نشان معتبر داشت بعد چندماه دیگه نمیشد بریم داخل سایت
ایمیل اومد برام که برای تحریم کشورهاست ولی الان ایمیلش هم پاک کرده و تحریم ها هم برداشته شده و خبری از سایت نیست
الان راهی هست که پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

آرش  هاشمي

آرش هاشمي :

استان :

سلام بله از طریق پلیس فتا می تونید پیگیری کنید اگر وکیل خواستید می تونم کمک کنم