مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی زنان سرپرست خانوار

باسلام و خسته نباشید
خواستم بپرسم شرایط بازنشستگی برای زنان سرپرست خانوار که با 42 سال سن و 20سال سابقه مشمول قانون کار به چه صورت است بازنشستگی اش با 30 روز حقوق می باشد یا نه کمتر است چون متوجه نشدم

با تشکر

پاسخ ها :

شرایط بازنشستگی زودتر از موعد زنان سرپرست خانوار بازنشستگی زودتر از موعد زنان سرپرست خانوار بازنشستگی زنان سرپرست خانوار بازنشستگی زودتر از موعد بازنشستگی زنان سرپرست خانوار