مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت عدم ثبت ازدواج

به مدت 2سال هست ازدواج کرده ام ولی سند ازدواج نگرفته ایم و ضمنا صاحب یک بچه هم هستیم. ولی الان زوج با زوجه مشکل داره و میخواهند جدا بشن. ایا مهریه تعلق میگیره. سنتی و با ملا عقد و صیغه را شفاهی خوانده. لطفا راهنمایی کنید. زوج مدعی هست که زوجه مشکل روانی داره و دارو اعصاب هم مصرف میکند

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با عقد نامه عادی می توانید مهریه بگیرید ولی برای طلاق ابتدا باید عقد ازدواج رسمی ثبت شود بعد برای طلاق رسمی اقدام کرد