مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام مادر من فوت نکرده ولی خاله ی من چندین سال است که فوت کرده و مادر من چندین سال هست که در خانه ای که از خانواده اش به ارث رسید میماند فرزندان خاله من میخواهند خانه را بفروشند ولی سند ان خانه سند رسمی نیست چون خانه کلنگی و خیلی قدیمی و متعلق به چندین سال قبل است سند تک برگ رسمی و وکالتی هم نیس در قدیم توسط ملا و عالمان دینی تهیه شده سوال من این است ایا فرزندان خاله ام که در حال سند در اوردن رسمی تک برگ به خانه هستند امکان دارد که انها وقتی سند تنظیم میکنند به نام خود دراورند و من و خواهرو برادرم را از ارث محروم کنند و شامل ما نشود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با وجود مادر به شما ارثی تعلق نمی گیرد که بخواهید از آن محروم شوید.