مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

باسلام اینجانب 7 سال پیش با دختر عمویم ازدواج کردم 2 تا فرزند دارم کوچه فقط 13ماهه از روزی که ازدواج کردم همسرم حتا یک ماه کامل خونه من نموده یعنی 20 روز خونه بود بعدش میرفت خونه پدرش تا یه سال بعد چون دختر عمو بودیم نمیخواستم موضوع به دادگاه کشیده بشه در این 7سال در مجمع اگه روزهای که خونه خودمان بود شاید بشه 14ماه مریضی اعصاب داره و 2 بار قبل اینکه با من ازدواج کنه دست به خودکشی زده و بعد ازدواج 3 بار . حرف گوش کن نیست به تمام خانواده ش گفتم مادر و پدرش میگفتن دخترمون یه غریبه جادو کرده هر چند من اعتقادی به اینجور مسائل ندارم همیشه همسرم خونه ترک میکنه و میره خونه پدرش.... هر بار 16ماه یا 6ماه یا یکسال میماند و بعدش پدرش اون میاره اما این سری که 4 ماهه رفته هر دو بچه گذاشته پیش من بهم میگه خودت بچها رو بزرگ کن بچه شیر خوار 13 ماهه و یه دختر 3 ساله دارم حتا یه بار بچه ها رو فرستادم خونه پدرش و بعدش من رفتم دکتر شهرستان اما همون شب اول زنم و پدر خانمم برایم تماس گرفتن تا 2 ساعت نیایی بچهات صبح میبرم بهزستی منم همان لحظه مادرم فرستادم روستاشون که بچه ها رو تحویل بگیره و ببره خونه ... الان که خانوادش متوجه کامل شدن دخترشون با من زندگی نمیکنه و پیش فامیل ها سعی میکنن منو بی اعتبار نشون بدن . الان جواب منو درست حسابی نمیدن که میخواهن چه کار کنن. من چند تا ریش سفید فرستادم که جواب پدر خانمم از همون اول این بوده که صبر کن هر چند من مطمئن هستم این زن نه منو میخواد و نه بچها رو . منم نمیخواهم پیش قدم بشم برم شکایت کنم ؟ ایا من میتونم ازدواج مجدد بکنم یا از نظر قانون ازدواج مجدد من با این شرایط که 2 بچه پیشم هستن و در اینده اگه نیاز بود من میتوانم همه حرفهایم را ثابت کنم. خواهشمندم یه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید ابتدا دادخواست الزام به تمکین بدهید.
اگر نیامد سپس دادخواست ازدواج مجدد بدهید وبیماری اعصاب و روان زوجه می بایست با ارجاع به پزشکی قانونی اثبات شود