مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام وقت بخیر. پدر بزرگم نزدیک چهل سال پیش فوت شد. خانه ای قدیمی بود که مادر بزرگم تنها در آن زندگی می کرد. مادربزرگم به غیر از مادرم سه پسر و سه دختر دیگر هم داشت. تا اینکه هشت سال پیش خاله ی بزرگم به رحمت خدا رفت. خاله من هیچ فرزندی نداشت. خانه پدری همچنان باقی بود تا اینکه مدتی پیش مادربزرگم هم به رحمت خدا رفتند. حالا وراث باقیمانده قصد فروش خانه را دارند. آیا بعد از فروش و تقسیم سهم الارث دختر و پسر بودن آیا سهمی به شوهر همان خاله ام که مرحوم شده است و هیچ فرزندی ندارد تعلق می گیرد یا خیر؟
با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خاله شما از ماترک پدرش سهم الارث می برد که 1/2 آن به شوهرش می رسد.