مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام من پنجشنبه ظهر قراردادی با بنگاه امضا کردم تحت عنوان فروش خودرو و خرید خودرویی دیگر انجام دادم ولی فقط مبلغ یک میلیون و هشتصد بیعانه دادم و مابقی رو قرار شد شنبه تسویه کنم که شنبه نتونستم پول جور کنم و میخام قرارداد و فسخ کنم ولی هیچ چیزی به من تحویل داده نشد و کارت ماشینم و گرفتن الان قبول دار نمیشن و میخان خسارت از من بگیرن تکلیف من چیه ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با امضا قولنامه ، معامله انجام شده است و طرفین ملزم به ایفا تعهدات خود می باشند.
چنانچه پشیمان شده ایدفقط 2 راه دارید یکی جلب رضایت طرف دیگر و دیگری پرداخت خسارت پشیمانی. البته اگر در قولنامه این حق پیش بینی شده باشد.