مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل خانم

با سلام، ایا وسایل پانزده سال زندگی مشترک، که همه رو خانم بعد حکم طلاق با خودش برده الانم تقاضای اجرت المثل کرده، اقا میتونه از این قضیه به نفع خودش استفاده کنه و پولی بابت اجرت المثل نده؟؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر مدارکی از جمله فاکتور و یا شاهد دارید که ان وسایل را شما خریداری نمودید می توانید مسترد کنید و اجرت المثل طلب جداگانه ای هست که اگر در نهایت به استرداد اموال خانم محکوم شدند و شما تقاضای مبلغ ان را کردید می توانید درخواست تهاتر بدهید درغیر اینصورت خیر

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هر چیزی به جای خودش شما اگر مدعی حقی هستید باید دادخواست بدهید و با دلایل ثابت کنید