مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سهم الارث پدری

سلام وقت بخیر. مادرم به همراه دو خواهر و سه برادرش قصد فروش خانه پدریشان را دارند. پدربزرگم چهل سال پیش فوت کرد و مادر بزرگم مدتی پیش. آنها خواهری داشتند که هشت سال پیش او هم به رحمت خدا رفت. خواهر مرحومشان هیچ فرزندی نداشت. آیا بعد از تقسیم ارث دختر وار و پسروار به شوهر همان خواهرشان که مرحوم شده سهم الارث هم تعلق می گیرد یا خیر ؟

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،بله چون فرزند ندارند شوهر یک چهارم از زنش ارث می برد.