مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام حضور کلیه اساتید و وکلای محترم سوال بنده اینه که پدر بنده ده سال پیش فوت کردن و تمام ارثیه آن تقسیم شده اما جدیدا مشخص شده که برادر بزرگترمان یک منزل مسکونی که مالک آن پدر مرحومم بوده آن را با یک قولنامه بنگاه به خواهرم که از وراث هست فروخته مدعی شده که ملک را پدرم در سال 75 به من هبه کرده و برای فروش هیچ قولنامه ای رو به خواهرم ارایه نداده فقط یک قولنامه بنگاهی برای خواهر تنظیم کرده و به اون فروخته بدون هیچ قولنامه ای که اثبات کند ملک هبه شده یا خریداری کرده حال بنده شکایت کردم بعنوان وارث دوتا از خواهرام که یکیشون خریدار ملک و ذینفع هست و یکی از برادرام مدعی هستن که از پدرمان شنیدیم که پدرم به برادرمان هبه کرده بدون هیچ مدرکی و حاضر به شهادت در دادگاه شدن ایا با وجود اینکه من شکایتی را بر علیه همه وراث تنظیم کردم شهادت دو خواهر و برادرم قابل قبول هست یا نه ؟ ممنونم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

هبه دارای شرایطی است از جمله ثبت در دفتر اسناد رسمی اگر این اتفاق نیفتاده باشد احتمال پذیرش هبه ضعیف است حتی در صورت شهادت چند نفر از خواهران و برادران شما!