مشاوره حقوقی رایگان - تصرف نیمی از ملک ورثه ای

سلام، ملک پدری که مادرم جز ورثه آن است 400متر مسکونی که دارای یک سند به اسم مرحوم پدرشان است، که 25 سال پیش فوت کرده ولی 20سال است دوتا ورثه پسر در آن ساکن هستن و یکی از آنها 150متر جدا کرده و امتیاز گرفته، ولی هیچ قولنامه یا نوشته ای برای مالکیت ندارد، تا دو سال قبل مادرشان نیز در ملک سکونت داشت و فوت کرد و حال در دادگاه ورثه ها حق خود را از کل 400 متر خواستن و قرار بود که مزایده گذاشته شود، ولی یکی از ورثه ها که سکونت داشت
درخواست تجدید نظر کرد و ادعایی مالکیت 150متر کرد که من ساختم و خرج کردم پدر به من در شب عروسی هدیه داده و با آوردن سه شاهد از دوستانش و با قسم خوردن و تونست رای رو به نفع خودش برگرداند، حال یکی از ورثه ها می تواند، شکایت تنظیم کند و چون رای رو قبول ندارند

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بله اگر ورثه ای جز اصحاب در دادگاه نبوده و حکم صادره به ضرر ثالث است می تواند به حکم صادره اعتراض کند