مشاوره حقوقی رایگان - قوانین مربوط به اخراج از نیروهای مسلج

با عرض سلام و خسته نباشید؛
بنده مدت 6 سال بین سالهای 1381الی 1387 بعنوان کادر رسمی در نیروی انتظامی مشغول به خدمت بودم که بنا به دلایلی چون عدم روحیه خدمتی و مشکلات خانوادگی تقاضای انتقالی به یگان خدمتی دیگری نمودم که پس از رد آن از سوی کمسیون 146انظباطی اقدام به ترک محل خدمت ( بنا به دلایل فوق و همچین اعتیاد به مواد مخدر ) و متعاقبا به علت غیبت مازاد بر 6 ماه اخراج شدم و پس از یکسال و اندی دستگیر و در دادگاه نظام به پرداخت جزای نقدی محکوم شدم.
آیا میتوانم باتوجه به دلایل فوق الذکر یعنی عدم روحیه خدمتی و مشکلات خانوادگی ( منجر به طلاق همسر ) و اعتیاد به مواد مخدر و خصوصا اینکه مدت بیش از ده سال منفک بودن از خدمت، راهی جهت بازگشت به خدمت پیدا نمود؟
در صورت منفی بودن پاسخ چه امتیازات و حقوقی شامل بنده میشود؟
( لازم به ذکر است بنده هنوز از یگان خدمتی تسویه نگرفتم )
با تشکر و قدردانی از شما

پاسخ ها :

اخراج از نیروهای مسلح