مشاوره حقوقی رایگان - فساد بيع نامه

سلام. شخصي در دادگاه حقوقی بيع نامه ای ارايه داده است كه تاريخ تنظيم آن ١٥ سال بعد از فوت فروشنده می باشد يعنی در زمانيكه اصلا فروشنده در قيد حيات نبوده است تا بيع نامه تنظيم كند آيا اشاره به اين موضوع در دادگاه حقوقی كافيست تا بيع نامه بی اعتبار شود و يا اينكه حتما بايد كارشناسی خط صورت گيرد ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اگر گواهی فوت را به دادگاه ارائه نماید به کارشناسی خط نیاز نیست