مشاوره حقوقی رایگان - ارزش بیع نامه و وصیت نامه

سه دانگ ملکی متعلق به مادرمان بوده وصیت نامه محضری نوشته بین ورثه تقسیم شود فقط به همدیگر خرید و فروش کنیم ما وارثان چهار نفر هستیم بعد از فوت مادرمان یکی از برادران راضی نشد تقسیم کنیم شکایت کرد دادگاه چون اراضی کشاورزی هست قابل افراز نیست چون پول داره میخواد مزایده بکشاند در حالی که ما سه برادر تقسیم عرفی دوست داریم رفتیم دادگاه قاضی هنوز حکم نداده که آیا مزایده بگذارد یا سهم آن برادر عرفی جدا کنه این هست وصی مادرم هم هستم بقیه میگن نگذار مزایده بگذارد و آخر وصیت نامه اش نوشته هیچ سند دیگری امضا نکرده هر سندی ارائه شود ازاعتبار خارج است سوالم اینه من سال 1374 این ملک را از مادرم خریدم سه شاهد امضا کردند اثر انگشت خودش و من وامضایم هست و برادر ارشد هم انگشت زده ادعا کنم یعنی مادر مالک نبوده وصیت کرده من قصد دارم به عنوان سند مکتوب بیع نامه را به دادگاه ارائه کنم دو برادر دیگر هم تایید میکنند میتوانم وادار به عقب نشینی اش کنم به قاضی بگم من خریدم ولی به همه برادر ها میبخشم یا بگم مال من است بعد ازمحکوم شدنش به او بدهم که قاضی شک نکند چرا میبخشم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وصیت تا ثلث مال نافذ است و مازاد بر آن نیاز به تنفیذ وراث دارد و مازاد بر وصیت بنا به قانون ارث بین سهامداران تقسیم می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید وصیت‌نامه تا یک سوم اموال نافذ است یعنی نیاز به رضایت وراث ندارد نسبت به مازاد می‌بایست رضایت وراث باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ متقن حقوقی دریافت نمائید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مالکیت شما احراز و اثبات گردد
شما باید ابتدا دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و