مشاوره حقوقی رایگان - بیع نامه بدون امضا خریدار

یک زمین درسال 68توسط بیع نامه عادی خریداری شده که متن بیع نامه زده وجه آن کامل دریافت شد ثمن نزده زیر بیع نامه امضا خریدار ندارد الان بعد فوت فروشنده و خریدار ورثه خریدار بیع نامه رو رو کردن میگن پدر ما این زمین رو خریده ولی زمین بین دو طرف بیع نامه اش باطل شده بود پولی هم بابت زمین داده نشده الان بیع نامه ای که امضا خریدار ندارد ثمن معامله هم مشخص نیست مورد قبول هست؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در قرارداد می‌بایستامضای خریدار و فروشنده باشد وراث می‌توانند ادعای خود را در صورت داشتن مدارک و مستندات اثبات کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت پاسخگویی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

فاقد اعتبار میباشد
موضوع باید تخصصا‌مورد‌بررسی قرار گیرد