مشاوره حقوقی رایگان - زدن پاركينگ مسقف

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما بزرگواران
اينجانب ساكن و مالك يك واحد از يك واحد از يک آپارتمان ٨ واحدي هستم واقع در طبقه اول ، داخل يك مجتمع مسكوني ، پاركينگ ها به شكلي جايگذاري شده كه از پنجره آشپزخانه منظري زيبا با محوطه چمن كاري شده و درختاني داخل اين زمين هستيم ، و پاركينگ هاي بدون سقف ، درست جلوي اين محوطه و داخل كوچه قرار دارد ، حال ساكنين ديگر ميخواهند ، پاركينگ ها را مسقف كنند اما با اينكار براي كساني كه ساكن طبقه اول هستند ديگر آن منظر زيبا قابل مشاهده نيست ، حال بقيه ساكنين ميتوانند به كار خود ادامه داده و با زدن سطون و سقف اين ديد را از ما بگيرند بدون رضايت بنده؟

پاسخ ها :

مسقف کردن پارکینک در حیاط پارکینگ مسقف در ساختمان پارکینگ مسقف پارکینگ در ساختمان پارکینگ