مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان در سند و قولنامه

با سلام، بنده 1 واحد اپارتمان در سال 96 خریداری کردم که 15 واحد داشت و بنده اولین نفر واحد 4 را خریداری کردم, در قولنامه برای ما نوشتن دارای پارکینگ مشترک و قول هم دادن در سند ثبت میشه و در پارکینگ مسقف اپارتمان برای ما جای مشخص خواهد کرد، ان زمان هنوز اپارتمان کامل اماده نشده بود، و ‌الان بعد از 3 سال که میخوان سند بگیرن میخوان به 11 واحد پارکینگ بدن و برای همه در قولنامه هاشون نوشتن پارکینگ مشترک و الان میخوان در حیاط اپارتمان به ما پارکینگ بده طبق قرعه کشی ‌که انجام دادن و بنده امضا نکردم و من شنیدم که به حیاط اپارتمان نیمه مسقف پارکینگ سند دار تعلق نمیگیره و در سند بدون پارکینگ درج میگردد. بنده که اولین نفر اپارتمان خریداری کردم شرایط بنده نسبت به اختصاص پارکینگ چطور خواهد بود؟ ایا میتونم شکایت کنم و ‌قانونی داخل پارکینگ ‌مسقف جای پارکم مشخص بشه؟ شرایط چطور میشه در این صورت؟ با تشکر

پاسخ ها :

اختصاص پارکینگ در ساختمان نحوه اختصاص پارکینگ در ساختمان پارکینگ مسقف در ساختمان پارکینگ در ساختمان پارکینگ در سند پارکینگ در قولنامه پارکینگ