مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مسقف و پارکینگ داخل حیاط

سلام
بنده 12سال پیش یک واحد اپارتمان پیش فروش کردم که داخل قرارداد قید شده پارکینگ مسقف ویک سال بعد تحویل دادم و سند هم به رویت خریدار رسید و انتقال دادم الان بعد از گذشت این زمان خریدار من رفته دادخواست خسارت مابه تفاوت پارکینگ مسقف با داخل حیاط را داده چون در سند قید شده پارکینگ داخل حیاط ایا بعد از گذشنت این سالها و انتقال سند به نام ایشان میتواند از من خسارت بگیرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، دادگاه با توجه به قرارداد اظهارنظر خواهد کرد.
گذشت زمان تاثیر چندانی ندارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی با داشتن شرایط مربوطه و ارایه دادخواست مطاوب میتواند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل دهید تا بررسی کارشناسی ملک شود و سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نتیجه قابل پیش بینی نیست، دادگاه با توجه به قرارداد اظهارنظر خواهد کرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به شرایط مندرج درسندرسمی ( بنچاق) که در دفترخانه تنظیم شده و سند عادی که همان قرارداد پیش فروش می باشدمراجعه فرمایید.
سوال شما ابعاد حقوقی مختلفی دارد بهتر است مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود برده تا هر دو سند رسمی و عادی را مطالعه نماید تا مشاوره دقیق دریافت نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید تامین دلیل دهید و سپس دادخواست مرتبط ارائه دهید

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقتتون بخیر
بله چنین دادخواست و ادعایی مشمول مرور زمان نمی شود ‌‌و تنها دفاعی که متصور می باشد این است که شما ر دادگاه به نحوی ثابت نماید از طریق تبدیل تعهد به صورت شفاهی پارکینگ مسقف به غیر مسقف تبدیل شده است وگرنه مطمئنا محکوم خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مطالبه ارش ممکن است توسط دادگاه پذیرفته شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می تواند مطابق شرایط قرارداد اقدام نمایند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ملاک موضوع قراداد فی مابین می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن دلایل و مستندات امکان اقدام قانونی برای ایشان وجود دارد