مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در متن طلاق نامه بدون اطلاع زوجه

درود بر شما
خواهر من سال 67 از همسرش جدا شد تا اینکه امسال تمام مدارکش رو گم کرد و درخواست صدور المثنی برای شناسنامه داد. ثبت احوال گفت باید طلاق نامه رو هم بیاری هرچی گفت گم شده و اون محضر هم تعطیل شده قبول نکردند تا اینکه پس از کلی جستجو جانشین محضر رو پیدا کرد و برگه طلاق نامه رو گرفت ولی در کمال تعجب دیدیم در انتهای برگه نوشته شده که هشت روز پس از اجرای حکم طلاق رجوع صورت گرفته و دقیقا این جمله رونوشته: در تاریخ ........... (هشت روز پس از طلاق) زوجه در دفترخانه حاضر و به مابذل رجوع نمود و مهریه زوجه به قوت خود باقی است.
با توجه به اینکه خواهر من چنین کاری انجام نداده است و اگر ایشان مدارک خود را گم نمی کرد ما از این قضیه مطلع نمی شدیم چه اقدامی باید انجام دهیم؟
با احترام

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

به جرم جعل در سند رسمی اعلام جرم نماید