مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام بنده ی موتور هندا 94 خریدم همه مدارک تکمیله و سند به نامم خورده. فقط کارت موتور نداره. وکالت فروش هم دارم. بیمه هم داره. میتونم تعویض پلاک بکنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله
شرايط و مدارك لازم جهت نقل و انتقال موتورسيكلت
- حضور متعاملين ( خريدار و فروشنده يا نماينده قانوني ايشان ) به همراه موتورسيكلت

- اصل شناسنامه (سجلي هويت) فروشنده و خريدار (حسب مورد) یا كارت ملي متعاملين

-اصل سند مالكيت موتورسيكلت صادر شده توسط پليس راهور ناجا

در صورت مفقود شدن سند مالکیت درج یک نوبت آگهی در روزنامه های کثیر الانتشار مبنی بر فقدان سند و قبول هر گونه مسئولیت در قبال کشف فساد احتمالی الزامی است

- اصل كارت شناسايي موتورسيكلت

در صورت مفقود شدن كارت شناسايي اخذ تعهد از مالك يا نماينده قانوني وي الزامي است.

- ارائه گواهي مفاصا حساب از اجرائيات در صورت عدم پرداخت وجوه جرائم معوقه

- مدارك احراز سكونت خريدار در آدرس اعلامي

-ارائه بیمه نامه شخص ثالث معتبر

- پرداخت هزينه مصوب بابت هزینه نقل و انتقال موتورسیکلت و صدور و ارسال كارت هوشمند مشخصات موتورسیکلت

یادآوری می گردد ؛ کلیه هزینه های نقل و انتقال و تعویض پلاک از طریق دستگاه های کارت خوان موجود در مراکز تعویض پلاک دریافت می گردد